HET COLLECTIEF 

Kom Zingen is een samenwerkingsverband van drie Achterhoekse koren. Door krachten te bundelen hopen we dat mannen in de Achterhoek kennis kunnen en willen maken met koorzang. Met hulp van Culturije en het transformatiefonds, is het collectief Kom Zingen ontstaan.


Care for Music
Care for Music is de naam van het popkoor van mannen en vrouwen uit de wijde omtrek van de gemeente Berkelland, dat graag moderne muziek zingt. Nederlands- of anderstalig, ons repertoire bestaat uit popnummers van toen en nu. Iedere maandagavond wordt er onder leiding van dirigent Gerard Berentsen geoefend van 20:00 tot 22:00 uur in Theater Berkelland, Kerkstraat 30 in Eibergen. 


Ga naar website

 

  Achterhoeks Gemengd Koor
Het Achterhoeks Gemengd Koor, in de volksmond ook wel AGK genoemd, is een koor met zo’n kleine 50 enthousiaste en betrokken leden uit de gehele Achterhoek. Het repertoire bestaat voornamelijk uit klassieke stukken maar ook het lichtere genre komt zeker aan bod. Iedere woensdagavond komt het Achterhoeks Gemengd Koor onder leiding van dirigent Ina Sprick-de Wilde bijeen om te oefenen, tussen 20:00 en 22:00 uur in wijkgebouw 'De Koppel', Koningin Julianastraat 37 te Borculo.

 

 

Ga naar website


Eibergs Mannenkoor
Het Eibergs Mannenkoor, opgericht op 10 februari 1933, is een begrip in Eibergen en omgeving. Met meerdere optredens per jaar en prachtige concertreizen, heeft het Eibergs Mannenkoor een prettige sfeer en muzikale samenwerking. De onderlinge band is een belangrijk uitgangspunt. Samen zingen is niet alleen gezellig, maar ook nog eens gezond! Iedere donderdagavond wordt er onder leiding van dirigent Wim Ruessink gerepeteerd van 20:00 tot 22:00 uur in Theater 't Spieker, Kerkstraat 30 in Eibergen.


Ga naar website


  
 
 
 
E-mailen
Info